«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να σταματήσουμε τον Λουκάκου»

Την ανάγκη να βρει η άμυνα της Γουέστ Χαμ το αντίδοτο στην «αρρώστια» που της μεταδίδει ο Ρομέλου Λουκάκου μέσω των γκολ που πετυχαίνει σε κάθε παιχνίδι, όταν τίθεται αντιμέτωπος με εκείνη ως παίκτης της Έβερτον, επισήμανε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του (2-0) ο πλάγιος μέσος των «σφυριών», Μίκαϊλ Αντόνιο.



«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να σταματήσουμε τον Λουκάκου»

«Πρέπει να βρρούμε έναν τρόπο να σταματήσουμε τον Λουκάκου. Πρέπει απλώς να εστιάζουμε την προσοχή μας ακόμη περισσότερο πάνω του και να τον αποτρέψουμε από το να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο 26χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος, αν και διανύει μόλις την αρχή της δεύτερης χρονιάς του στη Γουέστ Χαμ, είναι ενήμερος για την εκπληκτική παράδοση του Βέλγου στράικερ, οσάκις αντιμετωπίζει το σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, από το 2013 που ο Λουκάκου φοράει τη φανέλα των «ζαχαρωτών», έχει σκοράρει από ένα τέρμα σε καθεμία από τις συνολικά εννέα αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, τόσο σε Πρέμιερ Λιγκ (επτά), όσο και σε Κύπελλο Αγγλίας (δύο), φτάνοντας, δηλαδή, κι εκείνος τα εννέα (όσα τα ματς) γκολ απένανι στους Λονδρέζους.