Βενγκέρ: «Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ»

Την πεποίθησή του πως ο πίνακας του σκορ μπορούσε να... γράψει κι άλλα τέρματα υπέρ της Άρσεναλ, εξέφρασε ο προπονητής των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ, κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου (6-0) εντός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο τη βουλγαρική Λουντογκόρετς για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 



Βενγκέρ: «Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ»

«Το ματς ήταν δύσκολο στο πρώτο ημίχρονο, γιατί οι αντίπαλοι ήταν επικίνδυνοι μπροστά. Είχαν καλή τεχνική σε κοντινές αποστάσεις, ήταν γρήγοροι στις αντεπιθέσεις και δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Στο δεύτερο μέρος αποκτήσαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, επειδή εκείνοι τα είχαν δώσει όλα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν μία μικρή έλλειψη δυνάμεων στο δεύτερο», σχολίασε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Σε αυτό το παιχνίδι πολλά πράγματα συνδέονται εν πολλοίς και με την αυτοπεποίθηση και το νιώθω αυτό, επειδή κερδίζοντας παιχνίδι με παιχνίδι, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει όλο και υψηλότερα. Ίσως, όταν θα έρθουν οι κρίσιμες περίοδοι, να υπάρχει μικρότερη ψυχολογική ζημιά. Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι να βγούμε αλώβητοι και από αυτές».