Ο’Σέι: «Πρέπει να έχει λιγότερη... δουλειά ο Πίκφορντ»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο αρχηγός της Σάντερλαντ, Τζον Ο’Σέι, χαρακτήρισε άξια την κλήση του συμπαίκτη του και τερματοφύλακα της ομάδας, Τζόρνταν Πίκφορντ, στην Εθνική Αγγλίας προσθέτοντας ότι είναι στο χέρι των συμπαικτών του να βοηθήσουν τον 22χρονο, ώστε να αποσοβεί λιγότερες προσπάθειες των αντιπάλων προς την εστία του.  



Ο’Σέι: «Πρέπει να έχει λιγότερη... δουλειά ο Πίκφορντ»

«Η κλήση του στην Εθνική Αγγλίας έδωσε μεγάλη ώθηση στον Τζόρνταν. Βάσει των εμφανίσεών του, την άξιζε. Ο προπονητής αναγνώρισε την καλή του δουλειά και προφανώς τον είχε δει από κοντά στην Κ 21. Αλλά όσο καλές κι αν είναι οι εμφανίσεις του, εξαρτάται από εμάς να σιγουρέψουμε ότι δεν θα έχει και τόση δουλειά να κάνει», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος Ιρλανδός αμυντικός των «μαυρόγατων» για να συμπληρώσει:

«Όπως είπα μετά το προηγούμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, πρέπει να διατηρούμε ξανά την εστία μας ανέπαφη. Αν το καταφέρουμε αυτό, έχουμε τον Ζερμέν (Ντεφόου) στην κορυφή και τους Ντάνκαν (Γουότμορ) και Γουαμπί (Καζρί) και μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε».