Αγγλία-Μάλτα 2-0 (Ημίχρονο)

Με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Ντέλε Άλι να αποτελούν οδηγούς της, η εθνική Αγγλίας προηγείται της Μάλτας με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα του δεύτερου και του Ντάνιελ Στάριτζ, που έσπασε πρώτος την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.



Αγγλία-Μάλτα 2-0 (Ημίχρονο)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος στα πρώτα λεπτά, με την εικόνα της ομάδας -κυρίως- και η αναγκαστική αλλαγή του Ράιαν Μπέρτραντ να είναι οι κύριοι λόγοι.

Αφού έχασε γκολ μπροστά σε κενό τέρμα, όταν από ελάχιστα πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ σε ριμπάουντ απόκρουσης σε κεφαλιά του Ντέλε Άλι, ο Στάριτζ έκανε το 1-0 από παρόμοια σέντρα του Τζόρνταν Χέντερσον.

Η τριάδα συνεργάστηκε και στο 2-0, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να ντριμπλάρει, τον αρχηγό του στους «κόκκινους» να του... κλέβει την μπάλα και να πασάρει στο νεαρό της Τότεναμ, που με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χογκ. Ο τερματοφύλακας των Μαλτέζων ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας για την παραμονή της διαφοράς σε μικρή τιμή.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Στόουνς, Μπέρτραντ (19' Ρόουζ), Χέντερσον, Ρούνεϊ, Γουόλκοτ, Λίνγκαρντ, Άλι, Στάριτζ