Καθόρλα: «Θέλω να μείνω»

Στην Άρσεναλ θέλει να παραμείνει ο Σάντι Καθόρλα, αρκεί να... παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, δηλώνοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από σύλλογο, προπονητή και συμπαίκτες. Δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο...



Καθόρλα: «Θέλω να μείνω»

Ο Ισπανός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κι απ' ό,τι φαίνεται για την ώρα αυτό δεν έχει απασχολήσει τις δύο πλευρές.

«Ελπίζω πως μπορώ να μείνω εδώ και να συνεχίσω να παίζω. Είμαι χαρούμενος εδώ. Αυτό που θέλει ένας ποδοσφαιριστής είναι να αγωνίζεται και να αισθάνεται σημαντικός. Όλα πήγαν καλά και από τότε που ήρθα στην Άρσεναλ είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου αλλά και των συμπαικτών μου. Έχω παίξει πολλά λεπτά και αυτό είναι που ζητάω.

Δεν υπάρχει καθόλου δυσαρέσκεια. Ο σύλλογος μου έχει συμπεριφερθεί άψογα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Εάν δεν έπαιζα ίσως και να σκεφτόμουν να φύγω, όμως ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιο και η Άρσεναλ θα κρίνει τι θα γίνει. Κι εγώ φυσικά από την πλευρά μου θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα.

Δεν έχουμε νέα όσον αφορά το συμβόλαιο από τον σύλλογο. Επικεντρώνομαι στο αγωνιστικό, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο έπειτα από μία σεζόν με πολλούς τραυματισμούς» ανέφερε.