Πιέλ: «Πολύ σημαντική η ισοπαλία, όταν δεν κερδίζεις»

Επιτυχημένο κρίνει το χθεσινό (29/09) ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ, ο οποίος υπογράμμισε στις δηλώσεις του ύστερα από τον αγώνα του «Τέρνερ Στέιντιουμ» στο Ισραήλ τη σημασία του να κατακτηθεί ο βαθμός της ισοπαλίας, από τη στιγμή που η ομάδα του είχε επιθετική δυστοκία και η νίκη έδειχνε δύσκολο σενάριο.



Πιέλ: «Πολύ σημαντική η ισοπαλία, όταν δεν κερδίζεις»

«Ο πόντος που πήραμε ήταν πολύ σημαντικός, γιατί παίξαμε με μία καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που έχουν καλή φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση και τακτικά πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό που γυρνάμε με τον ένα βαθμό. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι σημαντικό να πάρεις τον έναν πόντο για το μέλλον», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός που δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός, ότι οι «Άγιοι» διατηρούν ανέπαφη την εστία τους για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι λέγοντας:

 «Έχουμε καλή άμυνα χάρη στην προσοφορά όλων των παικτών. Έχουμε καλές επιστροφές, όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας. Ήταν πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, επειδή δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Παρ’ όλα αυτά, μείναμε δυνατοί και πήραμε το αποτέλεσμα».