«Γιατί όχι μόνιμος στην Μπόρνμουθ ο Γουίλσιρ;»

Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Τζακ Γουίλσιρ σκέφτονται ήδη στην Μπόρνμουθ, με τον πρόεδρό της Τζεφ Μόστιν να δηλώνει πως όλα θα... παιχτούν με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.



«Γιατί όχι μόνιμος στην Μπόρνμουθ ο Γουίλσιρ;»

Ο Μόστιν δήλωσε πως όλα θα εξαρτηθούν κυρίως από την απόφαση του ποδοσφαιριστή για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μετά τον μονοετή δανεισμό του, αλλά και από αυτή του Έντι Χάου για το καλύτερο του συνόλου.

Αναλυτικότερα είπε: «Νομίζω ότι όλα είναι πιθανά. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα και να τον βοηθήσουμε να εκπληρώσει τις επιθυμίες του. Μετά το τέλος της σεζόν όλα είναι πιθανά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί, ο Τζακ μπορεί να θελήσει να επιστρέψει στην Άρσεναλ.

Εάν αυτό είναι αυτό που θέλει φυσικά δεν θα διαφωνήσουμε με την απόφασή του, που θα είναι αποκλειστικά δική του. Όμως εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα και ο Έντι Χάου αποφασίσει πως ο παίκτης αποτελεί κάποιον που θέλει να τον κρατήσει, θα τον αφήσουμε να διαλέξει.

Για να τον αγοράσουμε όμως, θα πρέπει να πείσουμε και τον ιδιοκτήτη, Μαξίμ Ντεμίν, να ξεθάψει έναν θησαυρό για να γίνει αυτό. Αυτό θα ήταν ένα ερωτηματικό 64 εκατομμυρίων δολαρίων».