Μπίλιτς: «Σε άλλο επίπεδο η Σίτι»

Τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της Γουέστ Χαμ στο πρώτο μέρος εξέφρασε ο Σλάβεν Μπίλιτς, όπου η ομάδα του έχασε ουσιαστικά το ματς από την ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι (3-1) στο «Etihad», παραδεχόμενος παράλληλα πως οι «πολίτες» είναι ανώτεροι από το σύνολό του.



Μπίλιτς: «Σε άλλο επίπεδο η Σίτι»

Παρά την κακή εμφάνιση των «σφυριών» στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπίλιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την αντίδραση της ομάδας στη δεύτερη πράξη του αγώνα: «Όταν σκοράραμε, υπήρχε διαφορετική Γουεστ Χαμ στο γήπεδο, αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και οι αντίπαλοί μας κέρδισαν δύο κόρνερ και σκόραραν. Ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άξιζαν να προηγούνται 2-0. Ήμασταν αρκετά καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν σκοράραμε, αυτό μας έδωσε ελπίδα αλλά οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σε άλλο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ενθαρρυντική, λαμβάνοντας υπόψη τις απουσίες των Λονδρέζων: «Ξέραμε για την ποιότητά τους με τη μπάλα, αλλά ήταν πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο τους βάλαμε πίεση, το γκολ βοήθησε και για αυτό είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Μας δίνει ελπίδα αυτό, όταν έχουμε τόσους παίκτες τραυματίες. Κάποιοι από τους τραυματίες θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή. Πιθανότατα ο Λανσίνι και ο Παγιέ. Αυτό φυσικά θα αλλάξει το σχήμα της ομάδας και θα ανεβάσει την ποιότητά της».

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί στην αγορά πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος: «Δεν θα κάνουμε μεγάλες μεταγραφές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε με νόημα ο προπονητής της Γουέστ Χαμ.