Γκουαρντιόλα: «Το καλύτερο μας παιχνίδι»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ, όπου είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-1.



Γκουαρντιόλα: «Το καλύτερο μας παιχνίδι»

Ο Καταλανός τεχνικός πιστεύει πως η ομάδα του έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, αντιδρώντας εξαιρετικά μετά το γκολ που σημείωσαν τα «σφυριά»: «Δείτε πόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε, οι αντίπαλοί μας σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία. Πρέπει να κερδίζεις με 3-0 ή 4-0 για να θεωρείς το παιχνίδι κερδισμένο. Έπαιξαν με μακρινές μπαλιές και σκόραραν με τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ, από σέντρα. Είναι ψηλότερη ομάδα από εμάς και παίζουν έτσι. Στο 2-1 δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια έκανε μια συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, λέγοντας πως ήταν το καλύτερό του στον πάγκο των «πολιτών»: «Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι οπαδοί μας το ευχαριστήθηκαν και είμαστε χαρούμενοι για αυτό», δήλωσε σχετικά ο 45χρονος τεχνικός.

Στο τέλος, ο Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας το πόσο γρήγορα έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του: «Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω πολύ καλά πράγματα στους παίκτες μου και δεν το περίμενα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Νιώθω ότι έχουν πίστη σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό για έναν προπονητή», ανέφερε ο προπονητής των γηπεδούχων στη συνέντευξη τύπου.