Χαρούμενοι με τον «δύσκολο όμιλο» στην Γιουνάιτεντ

Δύσκολο, όχι πως αυτό είναι απαραίτητα κακό για τον ίδιο, χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ στον οποίο συμμετάσχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως η ομάδα του θα κρατηθεί ζεστή και ο κόσμος δεν θα... βαρεθεί με το υψηλότερο επίπεδο συγκριτικά με άλλους ενδεχόμενους αντιπάλους.  



Χαρούμενοι με τον «δύσκολο όμιλο» στην Γιουνάιτεντ

«Υπάρχουν όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ που είναι παρόμοιοι με τον δικό μας και αυτό είναι καλό. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο γκρουπ, αλλά νομίζω ότι όλο αυτό είναι θετικό. Αν κοντράρεσαι με ομάδες που δεν είναι δυνατές, τότε ίσως και ο κόσμος να μην απολαύσει τα βράδια στο “Ολντ Τράφορντ”.

Είναι καλό για τον κόσμο και τους παίκτες γιατί θα τους βοηθήσει να έχουν κίνητρο. Είναι επίσης καλό και για την ίδια την διοργάνωση, που δεν έχει την ίδια αίγλη με το Τσάμπιονς Λιγκ. Το να παίζει στο Γιουρόπα μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ, με αντιπάλους τις Φέγενορντ και Φενέρμπαχτσε είναι καλό για εμάς» είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου μετά την κλήρωση και πριν την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ο Πορτογάλος κόουτς.