«Καρφί» Μουρίνιο για Βενγκέρ-Κλοπ!

Την δική του απάντηση στην αρνητική κριτική των Αρσέν Βενγκέρ και Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τη μεταγραφή-ρεκόρ του Πολ Πογκμπά έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



«Καρφί» Μουρίνιο για Βενγκέρ-Κλοπ!

Οι προπονητές της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ δεν βλέπουν με πολύ καλό μάτι τόσο ακριβές μεταγραφές όσο αυτή του 23χρονου Γάλλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φρόντισαν τις προηγούμενες ημέρες να εκφράσουν τις... αντιρρήσεις τους.

Ο «Special One» δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια αυτά και πέταξε τη σπόντα του, λέγοντας πως για να μπορείς να σπας ρεκόρ αγοράς παίκτη θα πρέπει να ανήκεις στα κορυφαία κλαμπ του κόσμου.

Αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως «κανονιέρηδες» και «κόκκινοι» δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τη δική του ομάδα…

«Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν διάφορα πράγματα και κάποιες ομάδες σπάνε τα ρεκόρ, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άκουσα κάποια σχόλια προπονητών και την κριτική που άσκησαν, αλλά δεν νομίζω να έχουν ποτέ αυτό το… πρόβλημα. Για να το έχεις θα πρέπει να ανήκεις μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο. Γι’ αυτό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συμβεί» ήταν το γεμάτο υπονοούμενα σχόλιο του Μουρίνιο.