Μουρίνιο: «Θα είχα κυνηγήσει τον Σάντσες»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν, ο Ρενάτο Σάντσες, βρισκόταν στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο, όπως παραδέχτηκε ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μουρίνιο: «Θα είχα κυνηγήσει τον Σάντσες»

O νεαρός μέσος των «βαυαρών» ήταν στόχος και των «κόκκινων διαβόλων», όμως η απομάκρυνση του Λουίς Φαν Χάαλ έκανε το ενδιαφέρον να ατονήσει. Όταν ο 53χρονος Πορτογάλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ήταν ήδη αργά και ο Σάντσες είχε κλείσει στους πρωταθλητές Γερμανίας.

«Έφτασα αργά στην Γιουνάιτεντ. Υπέγραψα το Μάιο, είχαμε αρχίσει να μιλάμε μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν είχα έρθει νωρίτερα, θα τον είχα κυνηγήσει», είπε αρχικά για την περίπτωση του Σάντσες ο «Special One» και έπειτα τόνισε πως και αυτός αλλά και η νέα του ομάδα παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του 18χρονου Πορτογάλου.

«Η Γιουνάιτεντ παρακολουθούσε τον Σάντσες και πριν αναλάβω εγώ, αλλά τον είχα δει και εγώ όταν ήμουν σπίτι. Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια της Μπενφίκα και με τον καιρό τον γνώρισα καλύτερα. Πήγε όμως σε έναν μεγάλο σύλλογο, εκεί σίγουρα θα γίνει πρωταθλητής», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Μουρίνιο.