Ο Φέργκιουσον έπεισε τον Βίντιτς και... νίκησε τον Μπενίτεθ

Ο Νεμάνια Βίντιτς αποκάλυψε πως το 2006 βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνηση στη Λίβερπουλ, ωστόσο, ένα τηλεφώνημα από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το γεγονός πως ο άλλοτε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μίλησε με αποφασιστικότητα, έκανε τον Σέρβο αμυντικό να διαλέξει τους «κόκκινους διαβόλους».  



Ο Φέργκιουσον έπεισε τον Βίντιτς και... νίκησε τον Μπενίτεθ

Έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Γιουνάιτεντ επί 8,5 έτη, ο Βίντιτς κατάφερε να μείνει στη μνήμη των οπαδών ως ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε στο έπακρο τη φανέλα και θεωρείται εκ των σημαντικότερων παικτών που πέρασαν από την ομάδα.

Έχοντας πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μίλησε στο «FourFourTwo» που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και αποκάλυψε ότι:

«Ο Ράφα Μπενίτεθ με είχε πάρει τηλέφωνο το 2006 και με ήθελε στη Λίβερπουλ... Τότε δίσταζα, γιατί δεν ήξερα καλά και την αγγλική γλώσσα και το σκεφτόμουν. Με πήρε, όμως, και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τηλέφωνο και ακούστηκε τρομερά αποφασιστικός. Μου είπε “σε είδα στο Σερβία – Γαλλία και θέλω να είσαι στην ομάδα μου”. Κάπως έτσι πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».