Πρωτοπορεί το «Sky Sports» τη νέα σεζόν!

Για μία ακόμα φορά, το αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports» κάνει τη διαφορά, καθώς από τη νέα σεζόν θα προβάλει τις φάσεις από τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ στο λογαριασμό του στο twitter!



Πρωτοπορεί το «Sky Sports» τη νέα σεζόν!

Την ευκαιρία να έχουν πλήρη άποψη για όλα τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ θα έχουν από τη νέα σεζόν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου σε Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Το «Sky Sports» γνωστοποίησε τη συμφωνία της με το twitter για την προβολή των φάσεων των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ, όπως και βίντεο με την ανάλυση του κάθε παιχνιδιού μετά τη λήξη αυτού.

Αυτή η κίνηση έρχεται μετά το ανάλογο επιτυχημένο εγχείρημα του βρετανικού δικτύου στις διοργανώσεις του Γουίμπλεντον και του Euro 2016.

Το υλικό των αγώνων θα αναρτάται στην επίσημη σελίδα του «Sky Sports», @SkyFootball και στόχος είναι η διευκόλυνση της προβολής των στιγμιοτύπων για τους χρήστες του κινητού και του τάμπλετ.

Ο Ντέιβιντ Γκιμπς, Ψηφιακός Διευθυντής του «Sky Sports» και του «Sky News», εξέφρασε την ικανοποίησή του λέγοντας: «Είμαστε ευχαριστημένοι που δουλεύουμε με το twitter για να φέρουμε τις φάσεις των αγώνων στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, στην μεγαλύτερή ποδοσφαιρική σεζόν που έχει υπάρξει ποτέ».