Ετοιμάζεται για Σίτι ο Γκάμπριελ Ζέσους

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκάμπριελ Ζέσους της Παλμέιρας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ατζέντης του νεαρού ποδοσφαιριστή.



Ετοιμάζεται για Σίτι ο Γκάμπριελ Ζέσους

Ο 19χρονος επιθετικός πιθανολογείται πως θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ετοιμάζεται να ξοδέψει το ποσό τον 32 εκ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος ο οποίος ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Εθνική της χώρας του, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Ίντερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Κριστιάνο Σιμόες σε ιταλικό μέσο, οι συζητήσεις με τους «πολίτες» είναι αυτές που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξουν σε συμφωνία με τον πελάτη του.

«Δεν νομίζω να πάει στην Ίντερ διότι οι συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα», ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη.