Οι πρώτες αποφάσεις του Μουρίνιο

Την τελική μορφή που θα έχει το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, που βάσει δημοσιευμάτων έχει ήδη πάρει τις πρώτες αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Της... ανάγκης ο Μάρκους Ράσφορντ, μειωμένες θα είναι οι εμφανίσεις των Χουάν Μάτα, Μέμφις Ντεπάι, Άσλεϊ Γιανγκ και Αντνάν Γιανουζάι.



Οι πρώτες αποφάσεις του Μουρίνιο

Αν και έχασε μια καλή ευκαιρία να τεστάρει πρόσωπα και καταστάσεις, με το φιλικό ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι να αναβάλλεται, ο Πορτογάλος κόουτς φαίνεται πάνω-κάτω να ξέρει την μορφή που θα έχει η πιο συνήθης αρχική του ενδεκάδα.

Σύμφωνα με κείμενο της «Daily Mail», ο Ράσφορντ παρά την πρώτη του εξαιρετική σεζόν ως μέλος της πρώτης ομάδας θα δίνει λύσεις κυρίως από τον πάγκο, ενώ τον σημαντικό ρόλο που είχε στην ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ δείχνει να χάνει ο Μάτα. Όσον αφορά τον Μέμφις, μετρημένες θα είναι οι ευκαιρίες του αν θέλει να αποδείξει πως είναι ο άνθρωπος που όλοι περίμεναν όταν αποκτήθηκε.

Ωστόσο, μαζί και με τους άλλους δύο, δεν προκύπτει πρόθεση του Μουρίνιο για πώληση των ποδοσφαιριστών, εν αντιθέσει με τους Ματέο Νταρμιάν, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Μάρκος Ρόχο.