Θετικότατο και το τρίτο φιλικό για την Λίβερπουλ

Μόνο χαμογελαστός μπορεί να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τρίτο φιλικό της Λίβερπουλ, βλέποντας -στο 2-0 επί της Γουίγκαν- τον Φιλίπε Κουτίνιο να επιστρέφει ορεξάτος στα γήπεδα, τον Ντάνι Ινγκς να δείχνει έτοιμος για μια εντελώς διαφορετική χρονιά, έχοντας καλή παρουσία και βρίσκοντας δίχτυα, και τον 16χρονο εξτρέμ Μπεν Γούντμπερν να σκοράρει για δεύτερη φορά στα ισάριθμα μας προετοιμασίας που έχει αγωνιστεί.



Θετικότατο και το τρίτο φιλικό για την Λίβερπουλ

Μετά τη νίκη επί της Τρανμίρ (1-0) και αυτή επί της Φλίτγουντ (5-0) οι «κόκκινοι» πήραν και το παιχνίδι κόντρα στους «λάτικς» διατηρώντας για ακόμη μία φορά ανέπαφη την εστία τους, με τον Γερμανό τεχνικό να κρατά, όπως προαναφέρθηκε, μόνο θετικά στοιχεία.

Λίγο πιο αναλυτικά, ο αγώνας άρχισε με τον Κουτίνιο να αστοχεί ελάχιστα και να βρίσκει το δοκάρι σε νέα του προσπάθεια, σε ένα πρώτο μέρος που είχε χαμηλό ρυθμό και όχι πολλές φάσεις. Οι αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου απέδωσαν καρπούς, με τον Ινγκς να ανοίγει το σκορ στο 70' και τον Γούντμπερν να βάζει καλά το όνομά του στο μυαλό του προπονητή του στο 74' με εξαιρετική κούρσα στον κενό χώρο και ψύχραιμο πλασέ στην κλειστή γωνία.

Από τις ελάχιστες παραφωνίες, ο Λόρις Κάριους έκανε τρομερό λάθος στην μικρή του περιοχή με λάθος κοντρόλ σε πάσα προς τα πίσω, αλλά το διόρθωσε ο ίδιος πέφτοντας με αυτοθυσία στα απλωμένα πόδια του επιτιθέμενου.

Απών λόγω ίωσης ο Μάρκο Γκρούγιτς, που ήταν πολύ καλός με την Φλίτγουντ, εκτός και ο Μορένο με πρόβλημα στον λαιμό. Όσον αφορά την ομάδα της Τσάμπιονσιπ αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα με... κόκκινους από την Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας ηττηθεί και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου ένα 24ωρο πριν.

Οι δύο ενδεκάδες της Λίβερπουλ:

1ο ημίχρονο: Κάριους, Ράνταλ, Λόβρεν (αρχηγός), Ματίπ, Φλάναγκαν, Μπράναγκαν, Στιούαρτ, Ετζάρια, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Μανέ

2ο ημίχρονο: Κάριους, Ράνταλ, Ιλόρι, Ματίπ, Γουίζντομ, Λούκας, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάρκοβιτς, Γούντμπερν, Κεντ, Ινγκς

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής μόνον ο Τζορτζ