«Μείνετε ψύχραιμοι και στηρίξτε την ομάδα»

Μήνυμα στους φίλους της Σέλτικ να παραμείνουν... ήρεμοι και να στηρίξουν την ομάδα στον επαναληπτικό κόντρα στη Λίνκολν, απέστειλε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Σκωτσέζων, Μπρένταν Ρότζερς.



«Μείνετε ψύχραιμοι και στηρίξτε την ομάδα»

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός θέλοντας να μετριάσει το χθεσινό κάζο από τους ερασιτέχνες της Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, στάθηκε στο ότι αυτό που παίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην τωρινή φάση (δεύτερος γύρος των προκριματικών) του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η έκβαση του δεύτερου παιχνιδιού, τονίζοντας πως θα είναι απαραίτητη η στήριξη του κοινού την επόμενη βδομάδα στο «Σέλτικ Παρκ».

«Είδαμε στο παιχνίδι όσα χρειαζόταν για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Οι οπαδοί της Σέλτικ περιμένουν πως θα είμαστε στους ομίλους της διοργάνωσης. Το μήνυμά μου προς αυτούς είναι να μείνουν ψύχραιμοι. Η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες, δουλεύουν σκληρά και την επόμενη βδομάδα θα χρειαστούν τη συμπαράστασή τους (σ.σ. των οπαδών). Ανέκαθεν πίστευα ότι σε αυτό το στάδιο των προκριματικών μετράει περισσότερο το τι θα κάνεις στο δεύτερο παιχνίδι που είναι και εντός έδρας, για αυτό το λόγο θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου, ώστε να έχουμε προκριθεί την επόμενη βδομάδα», δήλωσε συγκεκριμένα ο 43χρονος κόουτς.