Ντε Χέα: «Είναι όλα ψέματα»!

Προσπάθεια να «καθαρίσει» το όνομά του, μετά το δημοσίευμα περί συμμετοχής του σε υπόθεση βιασμού το 2012, κατέβαλλε ο Νταβίντ Ντε Χέα, διαψεύδοντας όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για εκείνον τις τελευταίες ώρες!  



Ντε Χέα: «Είναι όλα ψέματα»!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας χαρακτήρισε ψευδείς τους ισχυρισμούς του προστατευόμενου μάρτυρα, ότι είχε κανονίσει ερωτική συνεύρεση με μία εκδιδόμενη κοπέλα μαζί με τον Ίκερ Μουνιαΐν, αποκαλύπτοντας ότι ήδη οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στην υπόθεση!

 «Έχω μείνει έκπληκτος από όλα αυτά που έμαθα. Είναι ψέματα! Νιώθω δυνατός. Περισσότερο από πριν. Ανυπομονώ να παίξω στο Euro. Όσα έχουν δημοσιευθεί είναι λάθος και η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια των δικηγόρων μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην ερώτηση για το πώς ενημερώθηκε για τους ισχυρισμούς για την εμπλοκή του στην υπόθεση του βιασμού, ο Ισπανός απάντησε: «Βρισκόμουν στο δωμάτιό μου και έπαιζα Playstation! Έμαθα τα νέα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω την οικογένειά μου για να της πω να μείνει ήσυχη! Ξέρετε τι άνθρωπος είμαι. Γνωρίζω καλά τι έχω κάνει στη ζωή μου. Είμαι ήσυχος τύπος. Εχω την στήριξη των συναδέλφων μου και ξαναλέω, η υπόθεση έχει περάσει στους δικηγόρους μου».