Μόνο «πούλμαν» ο Μουρίνιο, ε; Για ξανασκεφτείτε... (pics)

Κι όμως, υπάρχουν αριθμοί που ... δικαιώνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο για τις επιλογές του, ακόμα κι αν αποδεδειγμένα ο «special one» έχει καταφέρει στα δύσκολα παιχνίδια που κρίνουν πολλά, να υπερασπιστεί με ό,τι καλύτερο έχει στα χέρια του, το συμφέρον της ομάδας του...  



Μόνο «πούλμαν» ο Μουρίνιο, ε; Για ξανασκεφτείτε... (pics)

Ο «special one», από την αγαπημένη του μπλε φόρμα, θα βάλει την κόκκινη με σήμα τον διάβολο στο σημείο της καρδιάς.

Αναλαμβάνει τεράστια πρόκληση, σε μια σημαντικότατη στιγμή για την καριέρα του, έπειτα από μια κάκιστη κατάσταση στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό.

Όλα πήγαν στραβά για την Τσέλσι λίγο μετά την άνετη κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ, το καλοκαίρι του 2015 και πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να «φτιάξει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μαζί με τ' όνομά του, όσο κι αν αυτό έχει τη δική του ιστορία και απλά έχει λίγο «τσαλακωθεί» η φήμη του special.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνει τα παρακάτω στατιστικά στους «εχθρούς» του κι αποκρούει τα όσα – έχοντας πάρει το δικαίωμα να το κάνουν – του έχουν καταλογίσει για τον τρόπο που ήξερε να παίρνει ορισμένες φορές το αποτέλεσμα κι ας δεν έπειθε η ομάδα του.

Από τα 77 εντός έδρας παιχνίδια δίχως ήττα, μέχρι το 2014, την καλύτερη άμυνα από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη του σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τις περισσότερες νίκες στα back-to-back πρωταθλήματα της πρώτης του θητείας στους «μπλε» και τους 95 πόντους στην κορυφή.