Ντε Χέα, αλλιώς Κουρτουά για Ρεάλ!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι πιθανότητες μετά τη διαφαινόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοσέ Μουρίνιο αρχίζουν να μειώνονται! Σε περίπτωση που το θέμα… στραβώσει εντελώς, τότε, οι «μερένχες» θα στραφούν στην περίπτωση του Τιμπό Κουρτουά!  



Ντε Χέα, αλλιώς Κουρτουά για Ρεάλ!

Ο ειδικός επί ισπανικών θεμάτων του «SkySports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, αναφέρθηκε στην αλλαγή των δεδομένων που φέρνει η πρόσληψη του Μουρίνιο από τη Γιουνάιτεντ στην υπόθεση Ντε Χέα, αλλά και στην εναλλακτική λύση του τερματοφύλακα της Τσέλσι!

«Υπήρχε μια συμφωνία ότι η Ρεάλ μπορούσε να πάρει τον Ντε Χέα εάν πλήρωνε 50εκατ. ευρώ! Ο χρόνος όμως τελειώνει για αυτό… Είμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θα θέλει να κρατήσει τον Ντε Χέα. Στην αρχή της σεζόν όλοι πιστεύαμε ότι ο Ντε Χέα θα γινόταν ο επόμενος γκαλάκτικο, αλλά η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει, όχι μόνο επειδή αναλαμβάνει τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο, αλλά και επειδή ο Κέιλορ Νάβας τα πηγαίνει περίφημα», τόνισε αρχικά ο Μπαλάγκ και πρόσθεσε:

«Αυτό που εξετάζει, λοιπόν, η Ρεάλ τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι εάν δεν πάρει τον Ντε Χέα, θα προσπαθήσει να πείσει τον Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι να πάει στη Μαδρίτη»!