Σερ Άλεξ: «Γι' αυτό η Λέστερ μου θυμίζει “τις δικές μου” Γιουνάιτεντ»

Στις ομοιότητες που έχει η Λέστερ με παλαιότερες ομάδες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, χρίζοντας το σύνολο του Κλάουντιο Ρανιέρι φαβορί για τον τίτλο, για ακόμη μία φορά.



Σερ Άλεξ: «Γι' αυτό η Λέστερ μου θυμίζει “τις δικές μου” Γιουνάιτεντ»

Ο πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στον τρόπο που οι «αλεπούδες» παίρνουν παιχνίδια που... πρέπει να παίρνουν και όπως είπε και στο πρόσφατο παρελθόν βλέπει το παραμύθι της Πρέμιερ Λιγκ να έχει αίσιο τέλος.

«Έχουν κερδίσει μερικά από τα τελευταία τους παιχνίδια με σκορ 1-0. Μια χρονιά κάναμε το ίδιο και αυτό μας έδωσε τον τίτλο. Αυτά τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά γιατί προσωπικά μου δείχνουν ότι μιλάμε για ένα σύνολο. Δεν πρόκειται να πουλήσουν εύκολα το τομάρι τους. Έχουν αποφασιστικότητα και δεν φοβούνται την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Είναι η καλύτερη ομάδα γι' αυτήν την σεζόν, χωρίς καμία αμφιβολία, και σίγουρα αξίζει να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύετε ότι η απειρία της μπορεί να της κοστίσει, αλλά έχει απίστευτη ενέργεια και ενότητα, κάτι που λέει ότι αυτό (σ.σ η απειρία) δεν θα την επηρεάσει» δήλωσε.