«Μάχη» Γιουνάιτεντ-Μπάγερν για Κουλιμπαλί

Για την απόκτηση του αμυντικού της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, ενδιαφέρεται έντονα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ετοιμάζεται να «μονομαχήσει» με τον Μπάγερν Μονάχου για τον παίκτη.



«Μάχη» Γιουνάιτεντ-Μπάγερν για Κουλιμπαλί

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν (αν και ο κόσμος έχεις… βουίξει για τον Ζοσέ Μουρίνιο), ωστόσο, αυτό δεν απαγορεύει στους «κόκκινους διαβόλους» να εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυσή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία από αυτές που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του συλλόγου του Μάντσεστερ είναι ο 24χρονος στόπερ της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο υψηλόσωμος (1.95) κεντρικός αμυντικός διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Ιταλία και η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς εκτός από το γεγονός πως έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κουλιμπαλί άφησε τη Γκενκ για λογαριασμό της Νάπολι το καλοκαίρι του 2014, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην εθνική ομάσα της Σενεγάλης παρά το γεγονός πως είχε αγωνιστεί σε 11 ματς με την Under-21 της Γαλλίας.