Ανάγκη για αλλαγές στην εποχή Γκουαρντιόλα

Με την ευχή η ομάδα να καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και μέσω των προκριματικών, συνεχίζουν τις σκέψεις για την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να δώσουν στον Πεπ Γκουαρντιόλα το ελεύθερο για τις αλλαγές που απαιτούνται ώστε οι «πολίτες» να διεκδικήσουν ξανά τον τίτλο.  



Ανάγκη για αλλαγές στην εποχή Γκουαρντιόλα

Με το +1 από τις Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η παρουσία της Σίτι στην πρώτη τετράδα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ διόλου σίγουρη θεωρείται και φαίνεται ότι θα κριθεί... στο νήμα.

Ο Πελεγκρίνι παλεύει κόντρα και στον ίδιο του τον εαυτό γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κερδίσει απολύτως τίποτα στη συγκεκριμένη δουλειά στο Μάντσεστερ, πέρα από την ηθική του ικανοποίηση αν πετύχει κάποιους στόχους μέχρι το φινάλε, ωστόσο, με την καθημερινή κουβέντα και τους... ψιθύρους στο εσωτερικό της ομάδας αναφορικά με τον Γκουαρντιόλα, είναι εξαιρετικά δύσκολο το έργο του.

Ο Ισπανός κόουτς που θα μετακομίσει στο «Etihad» από το καλοκαίρι για να δημιουργήσει τη Σίτι των επόμενων ετών, θα έχει το ελεύθερο να επιλέξει εκείνος τις μεταγραφές, οι οποίες θα είναι αρκετές, όπως αρκετές ευελπιστούν στον σύλλογο να είναι και αποχωρήσεις παικτών, δίχως να χρειαστεί να μπουν σε διαδικασία δύσκολων διαπραγματεύσεων στους οικονομικούς όρους των αποδεσμεύσεων.