Τον έδιωξαν κι ας πήγαινε για άνοδο!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας ο Πολ Κλεμέντ, με τη διοίκηση του συλλόγου να δηλώνει ότι ναι μεν η ομάδα διεκδικούσε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ήταν άλλοι οι στόχοι που τέθηκαν το καλοκαίρι!  



Τον έδιωξαν κι ας πήγαινε για άνοδο!

Ο Πολ Κλεμέντ ανέλαβε τα «κριάρια» το περασμένο καλοκαίρι, έκανε καλές μεταγραφές, έχει καταφέρει έπειτα από 30 ματς να βρίσκεται η ομάδα μέσα στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου, όμως αυτό δεν αρκούσε για τους ιθύνοντες του συλλόγου.

«Το καλοκαίρι βάλαμε κάποιους στόχους και ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν η άνοδος, αλλά το χτίσιμο ενός ισχυρού συνόλου για το μέλλον, με ρόστερ που θα έχει βάθος και ποιότητα. Δεν έχουνε πετύχει αυτά που θα θέλαμε και γι' αυτό αναγκαζόμαστε με λύπη μας να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον Πολ Κλεμέντ» ανέφερε στην ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ντέρμπι, Μελ Μόρις.  

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι τελευταία νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου (!), ενώ στον πάγκο θα καθίσει μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή υπηρεσιακού, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής των ακαδημιών, Ντάρεν Γουάσαλ.