Κόβει το «βήχα» για Αλέγκρι η Γιουβέντους

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι δίνουν και παίρνουν στην Ιταλία, με τον Τεχνικό Διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, να δίνει ένα ξεκάθαρο «μήνυμα» παραμονής του Ιταλού στον πάγκο του συλλόγου.



Κόβει το «βήχα» για Αλέγκρι η Γιουβέντους

Τέλος στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που στέλνουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Τσέλσι μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θέλησε να βάλει η Γιουβέντους.

Την ώρα που οι «μπιανκονέρι» δίνουν τη δική τους «μάχη» για τον τίτλο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, επεσήμανε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες, δίχως να υπάρχουν αμφιβολίες για την συνέχεια της συνεργασίας τους.

«Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Μασιμιλιάνο και στη συνεργασία μας υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Έρχεται πολύ δύσκολη περίοδος με συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια, τόσο εγχώρια, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Δεν έχουν σημασία τώρα τα συμβόλαια και όλα τα υπόλοιπα. Και δεν έχουν σημασία, όταν μια συνεργασία έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε εμείς και ο Αλέγκρι. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά.