Συνεργάτη του Σιμεόνε θέλει η Γιουνάιτεντ!

Τον Αθλητικό Διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης και στενό συνεργάτη του Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντρέα Μπέρτα, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προορίζοντάς τον για δεξί χέρι του... Ζοσέ Μουρίνιο!



Συνεργάτη του Σιμεόνε θέλει η Γιουνάιτεντ!

Την ώρα που ο Λουίς Φαν Χάαλ εξακολουθεί να διαψεύδει ότι θα απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος φαίνεται πως κάνει ήδη της απαραίτητες διεργασίες για την εποχή μετά από αυτόν.

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», οι διοικούντες τον σύλλογο βρίσκονται παράλληλα στην αναζήτηση των άμεσων συνεργατών που θα έχει ο Πορτογάλος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον καταξιωμένο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Αθλητικό Διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης και στενό συνεργάτη του Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντρέα Μπέρτα.

Ο παράγοντας των «ροχιμπλάνκος» έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κορυφαίο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ο οποίος με τη σειρά του έχει στενή συνεργασία με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων, Εντ Γούντγουορντ.