Χίντινκ: «Να πέσουν οι προβολείς στους παίκτες... »

Η δική του κατάσταση στον πάγκο της Τσέλσι, όντας υπηρεσιακός, αλλά και η κριτική που δέχεται ο Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πρέπει να επισκιάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο Κυριακάτικο ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπως ανέφερε ο Γκους Χίντινκ.  



Χίντινκ: «Να πέσουν οι προβολείς στους παίκτες... »

Ο Ολλανδός προπονητής των «μπλε» ανέφερε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ντέρμπι των παικτών. Αυτοί βρίσκονται στο γήπεδο, αυτοί προσπαθούν και ιδρώνουν, σε αυτούς αξίζει να πέσουν οι προβολείς. Δεν θα είναι δίκαιο ν' ασχοληθεί ο Τύπος με τους προπονητές.

Η σχέση μου με τον Φαν Χάαλ είναι επαγγελματική. Δεν έχουμε συναντηθεί πέρα από το γήπεδο κι αν το έχουμε κάνει, έχουμε βρεθεί ελάχιστες φορές.

Ο Πάτο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα... μίνι προετοιμασίας και θα πρέπει να δούμε πως θ' αντιδράσει ο οργανισμός του και πότε θα βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε πότε θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Έχει κίνητρα, έχει φιλοδοξίες και θέλουμε πολύ να μας βοηθήσει σε αυτό τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουμε.

Ο Τέρι δεν έχει αλλάξει και θέλει καθημερινά να δουλεύει και να προπονείται σκληρά. Είναι επαγγελματίας, είναι αρχηγός, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι και στην κατάστασή του όσον αφορά τη συνεργασία του με τον σύλλογο αυτή τη στιγμή...».