«Ο Στέρλινγκ έπρεπε να μείνει στη Λίβερπουλ»

Την άποψη πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα έπρεπε να είχε μείνει στη Λίβερπουλ, εξέφρασε ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος τα «έχωσε» στον Μπρένταν Ρότζερς και «αποθέωσε» τον Γιούργκεν Κλοπ. «Ο Στέρλινγκ θα ταίριαζε με τον Κλοπ» ανέφερε μεταξύ άλλων.



«Ο Στέρλινγκ έπρεπε να μείνει στη Λίβερπουλ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έιντι Γουόρντ στη «Daily Mail»:

«Ο Ραχίμ θα μπορούσε να είχε μείνει, έπρεπε να είναι ακόμα στην ομάδα. Τον Δεκέμβριο είχα μιλήσει με τη Λίβερπουλ και τους είχα πει πως θα υπέγραφε αν υπήρχε στη νέα συμφωνία ρήτρα αποδέσμευσης. Είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά δεν το δέχτηκαν. 

Ο Ρότζερς ήξερε ότι υπήρχε θέμα, όπως και εγώ και η ομάδα, αλλά στις συνεντεύξεις έλεγε πως ο Στέρλινγκ πρέπει να υπογράψει. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν παρά μόνο με τον Ρότζερς. Ήταν καλός προπονητής, αλλά σαν μάνατζερ δεν μου άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκε την υπόθεση.  

Ο Ραχίμ θα μπορούσε να είναι ακόμα παίκτης της Λίβερπουλ, αλλά πλέον βρίσκεται σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Σίτι. Με το νέο  προπονητή της Λίβερπουλ ίσως να ταίριαζε απόλυτα. Ο Κλοπ έχει πάθος, κρατάει με τον σωστό τρόπο τη πειθαρχία και δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα. Νομίζω πως θα τα πάει εξαιρετικά στη Λίβερπουλ».