Δεν θα ρισκάρει ο Φαν Χάαλ

Την υγεία των Κάρικ-Ερέρα-Βαλένσια θα βάλει πάνω απ' όλα ο Λουίς φαν Χάαλ για το παιχνίδι των ομίλων κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να παραταχθεί χωρίς αυτούς ώστε να αποφευχθούν υποτροπιάσεις στους τραυματισμούς τους.



Δεν θα ρισκάρει ο Φαν Χάαλ

«Νομίζω πως ο Κάρικ δεν θα παίξει αύριο. Για τον Ερέρα και τον Βαλένσια πρέπει να περιμένουμε. Δεν έχουν σοβαρούς τραυματισμούς αλλά δεν θέλω να πάρω ρίσκα. Όπως κάναμε για τον Ρούνεϊ θα κάνουμε και για τους υπόλοιπους. Έχουμε μια ολόκληρη σεζόν μπροστά μας και είναι καλύτερα κάποιοι παίκτες να μην παίξουν σε ένα παιχνίδι από το να παίξουν και να τραυματιστούν» ανέφερε και προσέθεσε για τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, που καθόταν δίπλα του στην συνέντευξη Τύπου, αλλά και για την πρόοδο της ομάδας του:

«Μπορείτε ήδη να δείτε τον λόγο που τον απέκτησα. Έχει γίνει αποδεκτός ως ηγετικός παίκτης. Πιστεύω στο μια ομάδα να αποτελείται από έμπειρους αλλά και νέους παίκτες. Είναι παράδειγμα για τους μικρότερους και είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του.

Έχουμε κάνει πρόοδο στην ωριμότητα του συνόλου, την ισορροπία του, και γι΄ αυτό είναι εδώ ο Μπάστιαν. Αυτό έχουμε βελτιώσει σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Πρέπει φυσικά να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά για να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προοδεύουμε κάθε εβδομάδα».