Απογοητευτική η Γιουνάιτεντ! (video)

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να την κάνει ότι θέλει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να χάσει με κάτω τα χέρια από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, πριν την «πρεμιέρα» της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ.



Απογοητευτική η Γιουνάιτεντ! (video)

Μία εμφάνιση που από τη μία θα πρέπει να αφήσει πίσω άμεσα, αλλά από την άλλη να την χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή, πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο «Soldier Field Stadium».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν μάλλον εύκολα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0, έχοντας στο βασικό τους σχήμα όλους τους πρωτοκλασσάτους παίκτες τους, η εμφάνιση των οποίων ήταν απογοητευτική.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν το «Α και το Ω» των Παριζιάνων, καθώς από τα πόδια του ξεκίνησαν σχεδόν όλες οι επιθετικές ενέργειες της ομάδας του, την ώρα που ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, έδειξε ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει καθ' όλη την πορεία του στην Αγγλία.

Στο 25' λοιπόν, σε μία επιθετική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Ιμπραΐμοβιτς, ο Λούκας Μόουρα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Ματουιντί, ο οποίος πρόλαβε στην -αργή- έξοδό του τον Ισπανό κίπερ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού μετά το 1-0 η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ υπέστη αγωνιστική «καθίζηση». Πρωταγωνιστής και πάλι ο στράικερ της Παρί, ο οποίος παίρνοντας τη μπάλα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, έδωσε τη μπάλα στα πλάγια όπου βρισκόταν ο Μαρκίνιος. Εκείνος, με μία εξαιρετική πάσα, πάλι στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ, βρήκε τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και από τους δύο προπονητές, με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός που υπήρχε στο πρώτο μέρος. Έτσι λοιπόν, στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με τον Φαν Χάαλ να έχει μόλις μία εβδομάδα μπροστά του για να διορθώσει κάποια πράγματα.

Μεγάλο ερωτηματικό η εμφάνιση του Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος πραγματικά ήταν η σκιά του εαυτού του. Σε ρηχά νερά ο Σβάινσταϊγκερ, που στερείται φυσικής κατάστασης, την ώρα που η αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ ήταν... για κλάματα.

Δείτε τα γκολ: