Κάλντουελ: «Δουλειά και θυσίες»

Το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν στη Γουίγκαν για να γίνει η προσπάθεια επιστροφής στην Τσάμπιονσιπ, έδωσε ο νέος κόουτς της ομάδας, Γκάρι Κάλντουελ. «Πρέπει ν΄αντέξουμε. Θέλει δουλειά και θυσίες» είπε.  



Κάλντουελ: «Δουλειά και θυσίες»

Ο 32χρονος προπονητής, που το 2013 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου με τους «λάτικς» στη μεγάλη έκπληξη του τελικού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ανέλαβε πλέον το «τιμόνι» του συλλόγου και ευελπιστεί να δώσει άλλον αέρα στον σύλλογο.

«Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και πολλή δουλειά απ' όλους! Όταν θέλεις να κερδίσεις, να κατακτήσεις έναν τίτλο, πρέπει να έχεις μοχθήσει και να έχεις δουλέψει πολύ. Πρέπει να έχεις κάνει θυσίες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Να αντέξουμε όλοι μαζί. Θα είναι μεγάλη η σεζόν και θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για κάθε δύσκολο ματς και δύσκολη έδρα. Είμαι νέος προπονητής, θέλουμε να φέρουμε νέο αέρα στον σύλλογο και αυτό θέλει και ο ιδιοκτήτης. Θέλει μια αλλαγή, κάτι καινούριο... Έχουμε νέα προσέγγιση στα πράγματα πλέον» ήταν τα λόγια του.