Γερά στο κόλπο η Β.Ιρλανδία!

Σε... θέση πρόκρισης συνεχίζει να βρίσκεται η Βόρειος Ιρλανδία, η οποία ήρθε ισόπαλη (0-0) με την πρωτοπόρο Ρουμανία στο Μπέλφαστ, για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή.



Γερά στο κόλπο η Β.Ιρλανδία!

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο φινάλε του πρώτου μέρους, όμως καμία δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Οι Ρουμάνοι μάλιστα ζήτησαν πέναλτι για χέρι στο 45’, ωστόσο δεν είχε την ίδια γνώμη και ο διαιτητής που έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν για το πολυπόθητο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, αλλά τον Λάφερτι να έχει από πλευράς γηπεδούχων μια χαμένη ευκαιρία στο φινάλε. Το 0-0 πάντως δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, «σφραγίζοντας» τελικά τις προσπάθειες των παικτών στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτήν την ισοπαλία δεν άλλαξε κάτι και στην κορυφή του ομίλου, καθώς η Ρουμανία παραμένει πρώτη με 14 βαθμούς σε έξι ματς, ενώ η Βόρειος Ιρλανδίας ακολουθεί με 13, νιώθοντας όμως πλέον την… ανάσα της Ουγγαρίας που με το εκτός έδρας 1-0 νωρίτερα, «σκαρφάλωσε» στους 11.

Στο άλλο ματς του ομίλου που διεξήχθη αυτήν την ώρα, η Ελλάδα έπεσε θύμα νέας έκπληξης, καθώς γνώρισε την ήττα και στα Νησία Φερόε (2-1) και παραμένει χωρίς νίκη σε θέση ουραγού.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε 6 ματς):

1.Ρουμανία 14

2.Β.Ιρλανδία 13

3.Ουγγαρία 11

4.Ν.Φερόε 6

5.Φινλανδία 4

6. Ελλάδα 2