Κουαδράδο: «Ακόμα προσαρμόζομαι...»

Χρόνο προσαρμογής χρειάζεται ο Χουάν Κουαδράδο και για τον λόγο αυτό δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στην Τσέλσι, όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε».  



Κουαδράδο: «Ακόμα προσαρμόζομαι...»

Ο Κολομβιανός άσος μετακόμισε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Φιορεντίνα στην Τσέλσι, όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει κάνει... μια τρύπα στο νερό κάθε φορά που έχει κληθεί να βοηθήσει από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ίδιος, ξέρει τι φταίει...

«Ακόμα προσαρμόζομαι στον τρόπο ζωής αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό. Το πιο δύσκολο είναι το τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση και η ταχύτητα με την οποία οι ομάδες αναπτύσσονται στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω με ένταση κάθε μέρα για να μπορέσω να βοηθήσω. Υπάρχει πίεση και το σημαντικό είναι να φτάσω σε σημείο να μπαίνω στο γήπεδο και να μπορώ να παίξω ελεύθερα και να το απολαμβάνω» δήλωσε ο Κουαδράδο και συνέχισε, αναφερόμενος στον τρόπο ζωής στο Λονδίνο, είπε:

«Ακόμα μαθαίνω τη γλώσσα. Η ζωή είναι πολύ διαφορετική εδώ... Ο καιρός είναι πολύ κρύος, ειδικά αν τον συγκρίνουμε με την Κολομβία. Η ποιότητα ζωής όμως είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και το Λονδίνο είναι πανέμορφο».