Βενγκέρ: «Μακριά από τον τίτλο, κοντά στην Σίτι»

Ο Αρσέν Βενγκέρ μπορεί -για την ώρα, γιατί «ποτέ δεν ξέρεις»- να έθεσε εκτός διεκδίκησης της Πρέμιερ Λιγκ την Άρσεναλ, ωστόσο δεν θεωρεί καθόλου απίθανο η ομάδα του να βρεθεί στην δεύτερη θέση εκεί που μέχρι τώρα είναι η Μάντσεστερ Σϊτι.  



Βενγκέρ: «Μακριά από τον τίτλο, κοντά στην Σίτι»

«Για την ώρα δεν είμαστε καν κοντά στην Πρέμιερ Λιγκ ή στην μάχη για την διεκδίκηση του τροπαίου. Αλλά θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται, χωρίς να ακούμε συζητήσεις για τις αδυναμίες της ομάδας μας

Κοιτώντας μπροστά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι μόλις τέσσερις βαθμούς πιο πάνω και κοιτώντας πίσω υπάρχουν αρκετές ομάδες που μας κυνηγάνε.

Θα είναι μια πολύ κλειστή σεζόν και θα τερματίσουμε σε κάποια θέση ανάλογα με την συνέπεια και την ψυχική μας δύναμη. Αυτά τα δύο θα χρειαστούν σίγουρα το βράδυ της Τετάρτης.

Προς το παρόν είμαστε πολύ μακριά από την Τσέλσι για να πούμε ότι διεκδικούμε το πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το ίδιο ισχύει και για την Σίτι. Δεν πρέπει να τα παρατήσουν. Το έκαναν και πριν τρία χρόνια ενώ ήταν οκτώ βαθμούς πίσω.

Εάν ρωτήσετε μία ομάδα που είναι πίσω μας, θα σας πουν ότι είναι ρεαλιστικός ο στόχος του να μας περάσει. Η Σίτι είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά μας, οπότε μαθηματικά είναι πιθανό» ανέφερε ο Αλσατός.