Μίλησε με Κομπανί ο Πελεγκρίνι

Το ηθικό του Βινσέν Κομπανί προσπαθεί να ανεβάσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι και είχε κατ' ιδίαν κουβέντα με τον Βέλγο στόπερ έπειτα και από το νέο κακό παιχνίδι που έκανε, κόντρα στη Μπαρτσελόνα την περασμένη Τρίτη.  



Μίλησε με Κομπανί ο Πελεγκρίνι

Ο αρχηγός των «πολιτών» διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ματς της ομάδας του κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Έχοντας την απόλυτη ευθύνη για το πρώτο γκολ του Λουίς Σουάρες καθώς η αντίδρασή του δεν ήταν για αμυντικό του επιπέδου του, ο Κομπανί είχε ακόμα μια πολύ κακή βραδιά και δεν μπορούσε να σταματήσει αποτελεσματικά τους επιθετικούς της Μπαρτσελόνα.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει μαζί του σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό και να τον βοηθήσει το ψυχολογικό κομμάτι, ενώ τόνισε:

«Ο Βίνσεντ είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και με δυνατό χαρακτήρα. Όλοι κρίνονται από τις εμφανίσεις τους και είναι λογικό να γραφτούν πράγματα μετά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Νομίζω όμως ότι θα επανέλθει και να θα αντιδράσει σωστά».