Πως ο Φέργκι «ξύρισε» τον Μπέκαμ με τα μάτια!

Το πώς ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τον ανάγκασε να ξυρίσει τη "μοικάνα" που είχε  πριν τον τελικό του Τσαριτι Σίλντ του 2000 κόντρα στην Τσέλσι, αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στο BBC, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.



Πως ο Φέργκι «ξύρισε» τον Μπέκαμ με τα μάτια!

Οι σχέσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν περάσει από πολλά κύματα. Ο Σκωτσέζος λειτουργώντας πάντα ως ο αυστηρός πατέρας πολλές φορές επέκρινε τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας.

Μια από αυτές τις στιγμές περιγράφει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη του που θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή του Γκρέιαμ Νόρτον στο BBC1.

«Ήμουν στα αποδυτήρια περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του ματς όταν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον το είδε και μου ζήτησε να το ξυρίσω. Αρχικά αρνήθηκα, αλλά όταν είδα το πρόσωπο του να αλλάζει πήγα στην τουαλέτα και το ξύρισα. Ήταν πολύ αυστηρός » δήλωσε ο Μπέκαμ, εξηγώντας πως ο Φέργκιουσον επιθυμούσε όλοι οι παίκτες να δείχνουν επαγγελματίες και αισθάνθηκε πως ο Μπέκαμ δεν είχε την σωστή εμφάνιση.

Πάντως ο πρώην άσος τόνισε πως από τότε που αποχώρησε από το Ολντ Τραφορντ οι σχέσεις του με τον Σκωτσέζο τεχνικό έχουν εν μέρει αποκατασταθεί. 

«Εγινε χειρότερο από ότι πραγματικά ήταν. Ηταν μια πατρική φιγούρα για εμένα για πολλά χρόνια. Με έφερε στην ομάδα που αγαπούσα ως παιδί και γνώρισα επιτυχίες εκεί, οπότε μου έδωσε τα πάντα στην καριέρα μου. Θα είναι πάντα ο άνθρωπος που εκτιμώ γιατί έκανε πραγματικότητα το όνειρο μου.  Δεν υπήρξε κάποια ανακωχή, απλά βρεθήκαμε μαζί σε κάποιες περιπτώσεις μετά την αποχώρηση. Ποτέ δεν συζητήσαμε για την κόντρα. Υπήρχαν πράγματα που με ενοχλούσαν και σίγουρα υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν, αλλά έχω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή και τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στο όνειρο μου»