Θέλει τον Μίλνερ η Λίβερπουλ! (vid)

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζέιμς Μίλνερ με ελεύθερη μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι, καλοβλέπουν στη Λίβερπουλ! Στο «στόχαστρο» και της Άρσεναλ ο παίκτης που πρωταγωνίστησε σε βίντεο αυτοσαρκασμού για όσους τον θεωρούν βαρετό τύπο.  



Θέλει τον Μίλνερ η Λίβερπουλ! (vid)

Ο Άγγλος χαφ μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους «πολίτες» και όπως είναι απόλυτα λογικό, το γεγονός πως μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του και θα μπορεί να μετακομίσει σαν ελεύθερος, προκαλεί το ενδιαφέρον άλλων αγγλικών συλλόγων.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Express», τον θέλει στη Λίβερπουλ και θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για να μάθει αν τελικά θα προσφερθεί στον παίκτη το συμβόλαιο που επιθυμεί στη Μάντσεστερ Σίτι ή θα είναι διαθέσιμος για μεταγραφή.

Για τον Μίλνερ ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ και αναμένεται να κοντράρει δυνατά τους «κόκκινους» από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

Άσχετα απ' όλα αυτά, πάντως, ο Άγγλος άσος αυτοσαρκάστηκε και απάντησε σε όσους τον θεωρούν... βαρετό. Μάλιστα, υπάρχει λογαριασμός στο twitter με την ονομασία «Boring James Milner»!

Έτσι, πρωταγωνίστησε σε βιντεάκι με τίτλο «τα βαρετά Χριστούγεννα του Τζέιμς Μίλνερ», όπου ανοίγει δώρα με την παρέα του άλλοτε παίκτη της Σίτι και νυν υπεύθυνου εξοπλισμού των ποδοσφαιριστών, Λες Τσάπμαν.

Δείτε το βίντεο: