Έφτασε Ανρί και... συνεχίζει ο Λάμπαρντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σκοράρει στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ. Είναι το 175ο γκολ του στην Πρέμιερ Λιγκ, όσα δηλαδή έχει πετύχει και ο Τιερί Ανρί, που βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας. Και ο «Φράνκι» συνεχίζει... όντας ο μοναδικός μέσος στο top-10!



Έφτασε Ανρί και... συνεχίζει ο Λάμπαρντ!

Στο «King Power Stadium» το ρολόι δείχνει το 40ο λεπτό και ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά από ασίστ του Σαμίρ Νασρί, σκοράρει και κάνει το 1-0 για την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ.

Αυτό είναι και το 175ο γκολ του Άγγλου στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο τον έκανε αυτόματα τον τέταρτο μεγαλύτερο σκόρερ στην ιστορία της, μαζί με τον «θρύλο» της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί.

Στην 3η θέση, έχοντας 179 γκολ βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα χάσει τη θέση του, όντας στράικερ και έχοντας σαφώς περισσότερα χρόνια μπροστά του για να αυξήσει τον αριθμό του.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο «Φράνκι» έχει καταφέρει να πετύχει έναν τόσο μεγάλο αριθμό γκολ, όντας ο μοναδικός που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και όχι στην επιθετική γραμμή της εκάστοτε ομάδας του...

Δείτε τη σχετική λίστα: