Μπάτζετ 150 εκ. λιρών στον Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ο «εκλεκτός», η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βασίζεται πάνω του, και τα 150 εκ. λίρες που θα του δοθούν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ικανά να κάνουν και πάλι τους «κόκκινους διαβόλους» μία... υπερδύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!



Μπάτζετ 150 εκ. λιρών στον Φαν Χάαλ!

Τουλάχιστον έναν παίκτη κορυφαίας κλάσης θέλει να έχει σε κάθε θέση του ρόστερ της την επόμενη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «αντιγράφοντας» όσο το δυνατόν περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διοικούντες των «κόκκινων διαβόλων» είναι πεπεισμένοι ότι με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο, η ομάδα μπορεί να δημιουργήσει μία νέα δυναστεία, με την προϋπόθεση φυσικά, ότι ο Ολλανδός έχει και τα απαραίτητα «εργαλεία» στα χέρια του.

Γι' αυτό λοιπόν ο έμπειρος προπονητής θα έχει το ερχόμενο καλοκαίρι στη διάθεσή του ένα ποσό της τάξεως των 150 εκ. λιρών για μεταγραφική ενίσχυση, έχοντας μάλιστα ήδη έτοιμη τη λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να «χτυπήσει».

Ο Φαν Χάαλ θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ και του πλάγιου μεσοεπιθετικού, εκεί δηλαδή που «πονάει» περισσότερο και υπάρχει έλλειψη ποιοτικών παικτών.

Ήδη τα ονόματα των Χούμελς, Ντάνι Άλβες, Ρόμπεν και Στρούτμαν έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, με τη Γιουνάιτεντ να αποσκοπεί στο να «κλείσει» κάποιους παίκτες από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για το ερχόμενο καλοκαίρι.