Πάλι καλά!

Η Άρσεναλ απογοήτευσε με την απόδοσή της, φλέρταρε με την εντός έδρας ήττα από την Χαλ, αλλά ο Ντάνι Γουέλμπεκ έδωσε την λύση στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ σκοράροντας στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2.



Πάλι καλά!

Το ματς:

Αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς ήταν η Άρσεναλ, που θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Τζακ Γουίλσιρ αστόχησε για λίγο με το κεφάλι, αλλά και στο 10ο όταν το σουτ του Καθόρλα πέρασε για λίγο άουτ από την εστία του Χάρπερ.

Τελικά για τους «κανονιέρηδες» δίχτυα βρήκε ο Αλέξις Σάντσες τρία λεπτά αργότερα, όταν έκανε ωραία ενέργει από δεξιά και με συρτό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που, όπως και οι αμυντικοί του, περίμενε κάποια σέντρα.

Στην πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι η Χαλ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα, με τον Μοχάμεντ Ντιάμ να κάνει φάουλ στον Φλαμινί που δεν σφυρίχτηκε και στην συνέχεια με ωραία λόμπα να νικάει τον Σέζνι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και με τον πρώην τερματοφύλακα των Άρη και Ολυμπιακού Βόλου, Γιακούποβιτς, να παίρνει την θέση του τραυματία Χάρπερ.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αμπέλ Ερνάντες νίκησε στην προσωπική εναέρια μονομαχία τον Περ Μερτεσάκερ και με ωραία κεφαλιά –παρά την εκτίναξη του Σέζνι για να απομακρύνει- και «πάγωσε» το «Emirates» κάνοντας το 2-1.

Στην συνέχεια η Χαλ άλλαξε το σύστημά έχοντας ως κύριο μέλημά της να κρατήσει τους «κανονιέρηδες» μακριά από την εστία της, και  όλα έδειχναν πως θα το καταφέρει. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου, εκτός από μία κεφαλιά του Σάντσες στο 87’ που έδιωξε ο Γιακούποβιτς, για να έρθει ο Χιλιανός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να τροφοδοτήσει τον Γουέλμπεκ που έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του με ωραίο τελείωμα.