Θετικός για παραμονή στη Σίτι ο Λάμπαρντ!

Με πολύ καλό μάτι βλέπει ο Φρανκ Λάμπαρντ το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του από τη New York City στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου!  



Θετικός για παραμονή στη Σίτι ο Λάμπαρντ!

Ο Άγγλος χαφ, δείχνει ότι...δεν του πάει η καρδιά ν' αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ και αφού του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να συνεχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Έχοντας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την ουσία που προσδίδει στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι και έχοντας ακούσει και από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι πως θα ήθελε να τον έχει μαζί του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (ο δανεισμός λήγει την 1η Ιανουαρίου), ο Λάμπαρντ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επέκταση του δανεισμού του από τη New York City!

«Δεν θέλω να... ξεφύγω ηλικιακά. Θέλω να έρθει το φινάλε της καριέρα μου στην ώρα του και αυτό είναι το βασικό που σκέφτομαι. Θα είμαι στη Σίτι αρχικά μέχρι το νέο έτος και βλέπουμε... Θέλω να συνεχίσω να παίζω για όσο αισθάνομαι καλά και βλέπω ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω. Εκεί επικεντρώνομαι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε...» ήταν τα λόγια του.