«Δύσκολα θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Ρονάλντο»

Να προσγειώσει τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιμένει πως και πως την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε ο συνεργάτης του «SkySports» στην Ισπανία, Γκιγιέμ Μπαλάγκε, δίνοντας μηδαμινές πιθανότητες να γίνει άμεσα το πολυαναμενόμενο... comeback!  



«Δύσκολα θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Ρονάλντο»

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Revista de La Liga», ο Μπαλάγκε υποστήριξε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ανάψει άμεσα το «πράσινο φως» για την πώληση του Πορτογάλου σταρ, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει στάση σε δύο χρόνια!

«Είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει συνέχεια στο θέμα, διότι πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος πράγματι το ονειρεύεται και θέλει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Νομίζω, όμως, ότι είναι λάθος το τάιμινγκ. Ο κόσμος θα ήθελε να τον δει στην ομάδα από τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί. Το καλοκαίρι; Ούτε τότε νομίζω. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι», τόνισε αρχικά και κατέληξε κάνοντας την εκτίμησή του για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για γίνει το comeback του Πορτογάλου:

«Σε δύο χρόνια θα έλεγα ναι. Είναι πιθανό τότε που θα έχει φτάσει 32 χρονών. Θα μπορεί τότε και η Ρεάλ να πει: «Εντάξει, εάν μπορέσουμε να βγάλουμε χρήματα, πολύ καλά. Έκανε πολλά για εμάς, αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε»! Ξαναλέω, δεν νομίζω να γίνει κάτι αυτό το καλοκαίρι. Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο coppa.gr