Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Τσέλσι (preview)

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα αναζητήσει το βράδυ η Τσέλσι (30/9, 21:45) στην... αφιλόξενη έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!  



 Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Τσέλσι (preview)

Οι «μπλε» μετά την απρόσμενη απώλεια την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Σάλκε και με τον όμιλο να παραμένει ανοιχτός, μετά τις ισοπαλίες των τεσσάρων μονομάχων, θέλουν να ξεκινήσουν από νέα αφετηρία, ευελπιστώντας στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει στην πατρίδα του χωρίς να λογαριάζει το τρομερό σερί των «λιονταριών». Θέλει τη νίκη και μόνο! Ασχέτως εάν οι Πορτογάλοι παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 16 εντός έδρας αναμετρήσεις τους στην Ευρώπη (13 νίκες και 3 ισοπαλίες)! Εκτός μάχης για τους Λονδρέζους παραμένει ο Ραμίρες, ενώ αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Ντιέγκο Κόστα.

Στον αντίποδα, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν στο περασμένο ματς η Μάριμπορ δεν ισοφάριζε στις καθυστερήσεις. Αυτή τη στιγμή οι Πορτογάλοι θα ήταν στην κορυφή του ομίλου με τρεις βαθμούς και θα τους βόλευε η ισοπαλία... Η κατάσταση, όμως, διαμορφώθηκε έτσι ώστε να υποχρεούνται να κοιτάξουν στα μάτια την Τσέλσι και να κυνηγήσουν τη νίκη, ευελπιστώντας παράλληλα σε γκέλα της Σάλκε για να μπουν σε θέση οδηγού για την πρόκριση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Τσέλσι και Σπόρτινγκ θα αναμετρηθούν σε επίσημο αγώνα. Οι «μπλε», ωστόσο, δείχνουν να τα καταφέρνουν κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες, μετρώντας επτά νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ρουί Πατρίτσιο, Σοάρες, Μαουρίτιο, Σαρ, Σίλβα, Μάριο, Καρβάλιο, Σίλβα, Καρίγιο, Σλιμανί, Νάνι.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας, Σίρλε, Άζαρ, Όσκαρ, Γουίλιαν, Ρεμί.