Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Σάμι Αμεόμπι...

Ο Άλαν Πάρντιου φρόντισε να προειδοποιήσει τον Σάμι Αμεόμπι στη Νιούκαστλ για τον χρόνο που λιγοστεύει... επικίνδυνα και τον κάλεσε να βγάλει επιτέλους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον καλό του εαυτό για να βοηθήσει τις «καρακάξες».  



Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Σάμι Αμεόμπι...

Έχοντας κάνει το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα της Νιούκαστλ, πριν από τρία χρόνια, ο 22χρονος άσος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσει θέση βασικού και να κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Ο Πάρντιου συνεχίζει να πιστεύει στις ικανότητές του, αλλά ταυτόχρονα, θέλησε να τον προειδοποιήσει για την... κλεψύδρα που αδειάζει και το γεγονός πως πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του.

«Ο Σάμι είναι παίκτης με απίστευτο ταλέντο και όλοι περιμένουμε να βγάλει στο γήπεδο τον πραγματικό του εαυτό και να δείξει όλα όσα μπορεί να κάνει. Τον προειδοποίησα ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος για να το κάνει... Κόντρα στη Χαλ, από τη στιγμή που μπήκε στο ματς, έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία, με πολύ τρέξιμο και μαρκαρίσματα. Από το Σαββατιάτικο ματς έμαθε ορισμένα πράγματα και βίωσε κατάσταση με πίεση» ανέφερε ο Πάρντιου.