Πάρντιου: «Περήφανος και μαχητής»

Τη μάχη του από την άκρη του πάγκου, προκειμένου η Νιούκαστλ να βελτιωθεί, θέλει να συνεχίσει να δίνει ο Άλαν Πάρντιου, που υποστήριξε πως για όσο... του επιτρέπεται, θα υψώνει πάντοτε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του που προσπαθούν μαζί του.  



Πάρντιου: «Περήφανος και μαχητής»

Έπειτα από την ισόπαλη (2-2) αναμέτρηση με τη Χαλ, με τον Σισέ να έχει μπει στο ματς στο τελευταίο εικοσάλεπτο και με δύο γκολ να χαρίζει τον βαθμό στις «καρακάξες», ο Πάρντιου δήλωσε:

«Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ κακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες και δεν το κάνω. Το τονίζω γιατί έχω κατηγορηθεί ότι ψάχνω συνεχώς δικαιολογίες. Θέλω να υπερασπιστώ την ομάδα μου. Σήμερα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και θέλω να το αναγνωρίσουν αυτό οι οπαδοί μας.

Είμαι περήφανος που είμαι ο προπονητής της Νιούκαστλ και θα συνεχίσω να μάχομαι και να παλεύω γι' αυτό τον σύλλογο. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι πρέπει να αντιδράσουν και το έκαναν και σήμερα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολλή πίεση και πρέπει να τη διώξουμε με θετικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα, γιατί στη θέση τους, με τέτοιο κλίμα στο γήπεδο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να έχω παίξει εγώ σε αυτό το ματς...».