Εγκωμίασε τους συμπαίκτες του ο Ντιέγκο Κόστα

Έχοντας μία ομάδα να δουλεύει για εκείνον, ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι, οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να πετύχει επτά γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις του με τους «μπλε».



Εγκωμίασε τους συμπαίκτες του ο Ντιέγκο Κόστα

Συνειδητοποιημένος, αλλά και... ευγνώμων για τους συμπαίκτες του εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Κόστα.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες που βρίσκονται πίσω του, σημειώνοντας ωστόσο ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να σκοράρει με την ίδια έφεση.

«Προσπαθώ να παίξω με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω να πράγματα να συνεχίσουν έτσι, αλλά θα υπάρξει μία στιγμή που δεν θα μπορώ να σκοράρω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά.

«Κάθε επιθετικός έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού και τις δικές του δυνάμεις και μία διαφορετική ομάδα πίσω του. Αυτό είναι σημαντικό. Εάν δεν έχεις την ομάδα πίσω σου, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα από μόνος σου. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα», προσέθεσε, για να υπογραμμίσει:

«Έχω προσαρμοστεί πολύ καλά, παρόλο που δεν είμαι μόνο εγώ. Το κλειδί είναι το σύνολο που έχουμε. Είναι σαν μία οικογένεια. Η ομάδα και όλοι οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα είναι ενωμένοι».