Τσέλσι... μαγεία!

Έβερτον και Τσέλσι προσέφεραν ένα μαγικό, γεμάτο γκολ  παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι αυτό που τελικά... σκόραρε περισσότερο, επικρατώντας των «ζαχαρωτών» με σκορ 6-3! Τρία στα τρία για τους «μπλε», που ισοβαθμούν με την Σουόνσι στην κορυφή του πίνακα.



Τσέλσι... μαγεία!

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ονειρικά για τους παίκτες του Μουρίνιο. Με την συμπλήρωση τριών λεπτών Ντιέγκο Κόστα και Μπράνο Ιβάνοβιτς είχαν κάνει ήδη το 2-0, φανερώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δίψα των «μπλε» για το 3/3.

Λίγα λεπτά αργότερα η Έβερτον γλίτωσε τα χειρότερα, με τον Τιμ Χάουαρντ να πιάνει την μπάλα εκτός περιοχής αλλά τον διαιτητή να μην υποδεικνύει την παράβαση. Έτσι, και με ένα γκολ του Λουκάκου να ακυρώνεται ορθώς για οφσάιντ, ο Κέβιν Μιραλάς έβαλε την ομάδα του και πάλι στο ματς, κάνοντας το 2-1 με δευτερόλεπτα να απομένουν για την λήξη των πρώτων 45'.

Κι αν ο κόσμος στο «Γκούντισον Παρκ» νόμιζε πως είδε αρκετά, έσφαλε!

Σε ένα δεκάλεπτο βγαλμένο από... Playstation, ο Κόουλμαν έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του κάνοντας το 3-1 για την Τσέλσι (67') αλλά ο Νέισμιθ κράτησε το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κοντά στο σκορ (3-2, 69').

Ο Μάτιτς βρέθηκε στο σωστό σημείο στα όρια της περιοχής και με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του Χάουαρντ, έκανε το 4-2. Τότε ήρθε η στιγμή να... χτυπήσει ο Ετό και να πληγώσει την παλιά του ομάδα κάνοντας το 4-3 με όμορφη κεφαλιά, αλλά ο Ραμίρες ελαχιστοποίησε τα ψυχολογικά αποθέματα των αντιπάλων του απαντώντας ένα λεπτό αργότερα (77') για το 5-3.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν πως το ματς τελείωσε, ο Ντιέγκο Κόστα διπλασίασε τα τέρματά του και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.