Ανακοινώνεται και ο Τσέιμπερς

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Οσπίνα η Άρσεναλ τακτοποιεί ακόμα μία εκκρεμότητα, μια και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Κάλουμ Τσέιμπερς.



Ανακοινώνεται και ο Τσέιμπερς

Η συμφωνία για την απόκτηση του Νταβίδ Οσπίνα είναι οριστική, αλλά η Άρσεναλ ετοιμάζεται ήδη να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή της. Τα πάντα έχουν ρυθμιστεί στην υπόθεση του Κάλουμ Τσέιμπερς, η απόκτηση του οποίου από τη Σαουθάμπτον αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ο 19χρονος μπακ πέρασε την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 16 εκατομμύρια λίρες και αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Στην Άρσεναλ θεωρούν ότι ο Τσέιμπερς, που πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με τους «αγίους» μπορεί να βοηθήσει στο δεξί άκρο αλλά και στο κέντρο της άμυνας, όμως περισσότερα θα φανούν όταν μπει στην προετοιμασία. Κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα, μια και μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή των «κανονιέρηδων».