Επαφές Σάντερλαντ για Ροντρίγκες

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του ο Γκουστάβο Πογιέτ επιβεβαίωσε ότι η Σάντερλαντ βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με στόχο την απόκτηση του Κριστιάν Ροντρίγκες.



Επαφές Σάντερλαντ για Ροντρίγκες

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση επιχειρεί να ολοκληρώσει η Σάντερλαντ, αν και όπως παραδέχεται ο προπονητής της η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Ο Γκουστάβο Πογιέτ επιβεβαίωσε ότι οι «μαύρες γάτες» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κριστιάν Ροντρίγκες, ωστόσο κατανοούν ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε στις επαφές που υπάρχουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας «είναι ένας παίκτης με δύναμη, ταχύτητα και  τεχνική και γι’ αυτό θα προσαρμοζόταν εύκολα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα πολύ να τον έχω στην ομάδα μου. Υπάρχουν επαφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Κριστιάν έχει πολλές επιλογές απ’ όλη την Ευρώπη».

Ο Ροντρίγκες πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο στην Ισπανία, ωστόσο δεν είχε θέση βασικού και έτσι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Το κόστος πιθανής μεταγραφής του στη Σάντερλαντ υπολογίζεται στα 4 εκατομμύρια λίρες.